Haku anborrningskoppling - ett hållbart val och snabb montering

Vid ett reinvesteringsprojekt av en hel gata i Luleå har kommunen valt att använda Hawle Haku anborrningskoppling för inkoppling av servisledningarna. Morgan Edström, Belos säljare för det norra distriktet, har varit där på besök och ställt några frågor till arbetsledare Erik Kejonen:

Hej Erik.
Ni köpte våra Haku anborrningskopplingar för någon månad sedan. Hur har det gått, var ni nöjda med dem?
Jo, vi köpte dom för att vi brukar använda dom till ströjobb runt om i kommunen. Serviser, mindre inkopplingar, tillfälliga serviser m. m. Nu valde vi den kopplingen för att det går fortare än att svetsa, och man kan koppla den i regn och kyla. Mycket enkel koppling.

Vi stöter på många äldre kopplingar av olika märken, allt mellan 20-40 år vid grävningar och vi ser då vilka kopplingar som ser ut som nya och vilka som är rejält angripna. Genom åren har vi fått bred kunskap om vilken koppling som klarar sig bäst och är lättast att arbeta med. Vi är lyhörda på anläggarnas vilja och genom kontinuerliga diskussioner har vi kommit fram till att Belos anborrningskopplingar från Hawle passar oss bäst.

Varför valde ni just våra kopplingar?
Vi sätter allt från servisventiler till avstängningsventiler från er och har gjort så i många år. Kvalitén kommer i första hand för oss, även om ni inte alltid är billigast så blir det kostnadseffektivt på längre sikt.

Kan du berätta mer om projektet som ni arbetar med?
Projektet är ett reinvesteringsprojekt som innebär att vi byter ut befintligt VA och ytskikt. Projektet är ett samordningsprojekt med Gatuavdelningen. Bredviksvägen ligger i ett gammalt bostadsområde där vi har haft en del driftstörningar. Vårt mål är att det vi lägger ner nu skall hålla i 100 år.

Tack så mycket för pratstunden, Erik.
Tack själv.

Produktinformation HAKU anborrningskoppling >

nyhet_haku_anborrning.jpg

projektnyhet_ME.pngFör mer information, kontakta Morgan Edström, säljare norr, 070-626 61 63.

Hawle
Andronaco
Wey
Tierps järnbruk
logo_recanati.png
logo_trm.png