Wey slussluckor

Wey slussluckor tillverkas i rostfritt stål vilket ger lång livslängd och gör den till en kostnadseffektiv produkt på marknaden. Materialet i ram och spjäll är av rostfritt stål 1.4404 (1.4571?) (316Ti eller 316L?) och i glidytorna sitter det polyeten som gör att det blir lägre friktion och i sin tur inte kräver lika högt vridmoment vid öppning/stängning. Polyetenet är av hög kvalité och klarar såväl UV-ljus som olika kemikalier.

Vid stängning spolas sätet rent från smuts och skräp som annars kan fastna och medföra att media byggs upp i botten. Denna patenterade lösning medför 100% täthet, längre livslängd och ett enklare underhåll av ventilen. I den tvärgående tätningen sitter det skrapor som avlägsnar media för fullgod täthet.

Wey slussluckor kan användas för dricks- och avloppsvatten samt inom industri.

 

WEY är vår schweiziska leverantör som tillverkar skjutspjäll och slussluckor av högsta kvalité. Weys produkter finns i drift över hela världen och fyller alltid sin funktion även i de mest krävande förhållanden. Schweizisk kvalitet är inte ett uttryck, det är en kvalitetsstandard.

Hawle
Nova Sira
Andronaco
Wey
Tierps järnbruk
logo_recanati.png
logo_trm.png