Välkomna till VA Tour Sweden 2022!

Alla planerade mässor flyttades från januari 2022 till maj 2022 på grund av den tidigare situationen med Covid-19. Välkommen med Din anmälan!

VA Tour 2022


Äntligen är det dags för Sveriges största och viktigaste mässa inom markförlagd VA!

Med ett komplett sortiment inom markförlagd VA och intressanta seminarier har vi förberett oss för Sveriges största VA Tour och ser fram emot att träffa Dig! Med fyra turnéstopp i landet får Du chansen att se, känna och testa VA-produkter och nyheter, möta branchfolk och ställa frågor. Du träffar oss på följande orter:

• 5 maj - Malmö, Malmömässan - Anmälan VA Tour Malmö >
• 10 maj - Umeå, Nolia - Anmälan VA Tour Umeå >
• 17 maj - Stockholm, Stockholmsmässan - Anmälan VA Tour Stockholm >
• 24 maj - Jönköping, Elmia - Anmälan VA Tour Jönköping >

Mässan öppnar kl. 08.30 och stänger kl. 15.30. Det är kostnadsfritt att besöka mässa och seminarier. VA Tour Sweden bjuder på frukost och lunch. Läs mer på vatour.se >

VACCINATIONSBEVIS! Besökare ska kunna uppvisa giltigt vaccinationsbevis samt ID-handling. Läs mer om alla detaljer kring giltighet och undantag på vatour.se >

VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs. Samtliga mässlokaler vi besöker är Covid-19-certifierade.

Varmt välkomna hälsar Industri Belos AB!

2021-11-04 10:10:53
Hawle
Nova Sira
Andronaco
Wey
Tierps järnbruk
logo_recanati.png
logo_trm.png